Esküvői köszönetajándék - Barilent masszázsgyertya

Magyar Termék Nagydíjat nyertünk

Magyar Termék Nagydíjat nyert a Barilent EssentialCare No.3 masszázsgyertya!

Az idén 20 éves jubileumát ünneplő Magyar Termék Nagydíj pályázat hazánk legrangosabb minősítő rendszere. Az ünnepélyes eredményhirdetésére 2017. szeptember 5-én, a Parlament Felsőházi Termében került sor. Kiss Károlyné, a Magyar Termék Nagydíj Pályázati iroda ügyvezető igazgatója az Országházban elmondott értékelő beszédében úgy fogalmazott:

"Napjainkban, amikor az esetek többségében a kínálat jóval meghaladja a keresletet, a vevő válogathat és jó esély van arra, hogy csak az igényei szerintit, a számára legmegfelelőbben fogja választani. Ez a legmegfelelőbb pedig nem más, mint a minőség, mellyel kéz a kézben jár a biztonság."

 

 

1 év = 1 Magyar Termék Nagydíj

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy mindössze 1 éves fennállásunk során annyi pozitív visszajelzést, annyi mosolygós vásárlót, annyi boldogan eltöltött masszázsgyertya percet tudhatunk magunkénak, amellyel kiérdemeltük ezt a rangos elismerést. Tanúsítja vállalkozásunkat az érték, a minőség, az innováció és a fogyasztóorientáltság terén.

DIÉTA ÉS FITNESZ MAGAZIN - Barilent masszázsgyertya

Kremmánia - Barilent masszázsgyertya

FANNY MAGAZIN - Barilent masszázsgyertya

Szepsegnaplo - Barilent masszázsgyertya


Mi az a masszázsgyertya?

A masszázsgyertya természetes olajok, vajak (kókuszolaj, sheavaj, jojobaolaj) és természetes szójaviasz keverékéből készül. Ahogy megolvad a viasz a bőrápoló olajokkal együtt egy kellemesen meleg (nem forró!) medencét formál, amelyet átjár az illóolajok káprázatos illata.
Mivel alacsony az olvadáspontja nem melegszik annyira fel, mint egy hagyományos paraffin gyertya, így nem kell aggódnod, hogy megéget vagy viaszdarabkák maradnak a bőrötökön. A langyos olaj néhány percen belül tökéletesen beszívódik a bőrbe.

A jojobaolaj a legjobb masszázshoz, a kókuszolaj és sheavaj remek hidratáló hatással bírnak, a szója pedig rendkívül gazdag E-vitaminban, amely puhítja és táplálja a bőrt. 
Meleg szinergiájának köszönhetően tágítja a pórusokat, így az értékes, aktív hatóanyagok könnyebben jutnak be a bőrbe. BÓNUSZ!

A masszázsgyertya nemcsak megnyugtató légkört teremt, de lehetővé teszi, hogy a langyos olajjal egy természetes, méreganyagmentes bőrtápláló masszázsban legyen részetek.

Barilent masszázsgyertya certifikációk

 

Hogyan kell használni a masszázsgyertyát?

1. Gyújtsd meg!
Alapozd meg a masszázs hangulatát a gyertya meggyújtásával és engedd, hogy a csodás 100% tisztaságú illóolajok egyesüljenek.

2. Olvaszd fel!
Ahogy megolvad a gyertya egy meleg tapintású, jól kenhető testápoló olajjá változik, amely táplálja és hidratálja a bőrt.

3. Fújd el a lángot!
Az ujjaddal teszteld az olajos medence hőmérsékletét és már készen is vagy.

4. Masszírozd be a langyos bőrápolót a bőrödbe!

Spórolj az olajjal, mert egy kis adag is sokáig elég.
Ha eltalálod a megfelelő mennyiséget, akkor pár perc alatt tökéletesen beszívódik a bőrödbe.

Hogyha  még nem próbáltad a masszázsgyertyát, akkor egy ismeretlen, ám annál kellemesebb élményben lesz részed. Gyújtsd meg a gyertyát és vond be a párodat is! Kényeztessétek egymást a jótékony hatóanyagokban gazdag, langyos bőrápolóval. . . . . Élvezzétek!

15 000 Ft felett ingyen szállítunk

30 napig visszaküldhetitek

Függőséget okoz (mi szóltunk)