Barilent masszázsgyertya előnyei, miert jo

Érezd a saját bőrödön a masszázsgyertya előnyeit

Itt van a masszázsgyertya, mint fogalom.

Első hallásra teljesen lényegtelennek tűnhet: egy gyertya, ami ha megolvad, masszázsolajjá alakul. Valószínűleg ez nem olyasvalami, amit eddig feltétlenül hiányoltál az életedből, de hadd mondjuk el: a masszázsgyertya azon kényeztető apróságok egyike, amit ha kipróbálsz késztetést érzel, hogy homlokon csapd magad, „Nekem ez miért nem jutott eszembe?”

A Barilent masszázsgyertya nemcsak a hagyományos masszázsolaj remek alternatívája, de mindennapi testápoláshoz is tökéletes.

Élvezd otthon a masszázsperceket egy igazán különleges módon

Ismered az érzést, amikor alig várod, hogy megmasszírozzanak, de hideg a testápoló, hideg a masszázsolaj, a kezéről nem is beszélve?
Ennek mostantól vége!

A masszázsgyertya 100% szójaviasz tartalmának köszönhetően olvadáspontja alacsony, így nem csupán kellemes érzést nyújt a bőrön, de felnyitja a pórusokat és átható, melengető érzést biztosít a test számára. Nagyszerű az izmok lazítására, valamint segít enyhíteni a stresszt és a feszültséget.

Olvadt állapotban leginkább a felmelegített babaolajra hasonlít, amely masszírozás hatására maradéktalanul beszívódik a bőrbe és nem hagy maga után olajos érzést vagy viaszdarabkákat.

Kifejezetten bőrápoláshoz…

…kis mennyiség is elegendő a meleg olajból, így miután meggyújtottad a gyertyát, nagyjából 5 perc elteltével megfelelő 2-3 ml (teáskanálnyi) mennyiség olvad meg. Nyugodtan használhatod olvasztás nélkül is hidratáló testápolóként.

Itt van néhány kedvelt terület, amely hálás lesz a kényeztetően meleg testápoló használatáért:

  • Száraz és kirepedezett könyök
  • Kézfej, körömágy bőre
  • Sarok és a láb kérges részei
  • Bárhol, ahol száraznak érzed a bőröd - akár karodon, térdeden… nincs határ

Akkor is nagyszerű, pihentető ápolás, ha nincsen olyan bőrfelületed, amely kifejezetten igényli a kezelést.

Használd nyugodtan az irodában is, hadd kíváncsiskodjanak és irigykedjenek a kollégáid az új szerzeményedre.