A masszázsgyertya használata rendkívül egyszerű és élvezetes

A koncepció igen egyszerű: van egy kizárólag természetes, kozmetikai minőségű alapanyagokból készült Barilent masszázsgyertyád.

Barilent masszázsgyertya használata

Gyújtsd meg.
Nagyjából 10-15 perccel használat előtt gyújts meg a gyertyát, és élvezd a felszabaduló illatokat.

Olvaszd fel.
Hagyd olvadni a viaszt, míg a bőrápoló olajok apró medencét formálnak belőle.
Figyelj rá, hogy első alkalommal addig égjen a kanóc, míg az olvadék szinte eléri a tégely szélét (kb. 20 perc). Ezzel elősegítheted, hogy a további használat során a láng teljes felületen olvassza meg a viaszt, ne csupán egy “alagutat fúrjon”.

Fújd el.
Használat előtt mindenképpen fújd el a lángot, és várjál pár másodpercet.

Masszírozd be.
A képződött olvadékot öntsd a tenyeredbe, vagy közvetlenül a kívánt bőrfelületre, és masszírozd be.

Ne félj, nem fogod megégetni magad!

Különleges összetételének köszönhetően olvadáspontja alacsony, mindössze lázas testhőmérsékletnek megfelelő 38-39°C. Még csak nem is olyan forró, mint egy kád fürdővíz! Meleg tapintású, jól kenhető masszázsolajjá olvad, amely masszírozás hatására néhány percen belül tökéletesen beszívódik a bőrbe.

A fel nem használt olaj pedig kihűlést követően ismét gyertyává szilárdul, készen a következő használtra. A legjobb eredmény elérése érdekében nagyjából 0,6 cm nagyságúra érdemes visszavágnod a kanócot minden használat előtt.

És ha véletlenül olyan helyen vagy, ahol nem tudod meggyújtani, nyugodtan nyúlj bele az ujjaddal egy kis adagért és finoman dörzsöld be a bőrödbe.

Le merjük ám fogadni, hogy a legtöbben egy romantikus segédeszközt látnak benne, mi erre csak egy dolgot tudunk mondani: ne pazarold másra a gyertyádat! Mindig csak az a fránya romantika…

Ha mégis muszáj megosztanod, akkor legalább gondoskodj róla, hogy téged masszírozzanak meg először. Élvezd ki a masszázsgyertya nyújtotta élményt az egész testeden, majd lassan feltűnésmentesen szenderülj álomba, amint a párod a lábujjaidhoz ér.