Szállítás és fizetés

Szóval, befejezted a vásárlást. Vajon hogyan és mennyi idő alatt jutnak el hozzád a masszázsgyertyák, hogy feldobják a mindennapjaidat:

Fizetési feltételek

Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a pénztárban:

Bankkártyás vásárlás

Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányításra kerülsz a Simple Online Fizetési Rendszer oldalára, ott a bankkártyád adatainak megadásával történik meg a fizetés. A fizetés eredményéről a rendszer tájékoztat Téged (a kártya tulajdonosát), majd visszairányításra kerülsz a masszazsgyertya.hu-ra oldalára. Sikertelen fizetés esetén is ide érkezel vissza, és választhatsz másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a fizetéssel.

Elfogadott bankkártyák:

Barilent-masszazsgyertya-simple-bankkartyas-fizetes

 

Banki előreutalás

A megrendelt masszázsgyertyák árát és a szállítás esetleges költségét banki átutalással, előre utalással is kifizetheted az OTP Banknál vezetett számlámra.

Kérlek az átutalást a következő adatokkal indítsd:

Kedvezményezett: Ékes Barbara egyéni vállalkozó
Bankszámlaszám: 11794015-21170672-00000000
Bank: OTP Bank
Közlemény: a rendelés azonosítója

A rendelést leadását követően a vásárlás visszaigazoló oldalán rögtön megjelennek az utaláshoz szükséges fontos adatok, de a vásárlást visszaigazoló automatikus e-mailben is megtalálod majd ezeket.

Akkor indítjuk útnak a masszázsgyertyákat, ha az utalásod megjelent a számlánkon. Az utalásokat OTP-s (bankon belüli) utalás esetén – amennyiben az utalásod banki nyitvatartási időn belül indítod – az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalások esetén – amennyiben banki nyitvatartási időn belül indítod – a következő munkanapon jelenik meg a számlánkon.

Utánvétes vásárlás

Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a fizetendő összeget a masszázsgyertyák átvételekor a futárnál kell kiegyenlítened. Utánvétes vásárlásra Pick Pack Ponton való átvétel esetében is van lehetőség.

 

Szállítási feltételek

Csomagodat minden esetben a SPRINTER futárszolgálattal juttatjuk el hozzád. A szállítást Magyarország egész területén belül kérheted egyéni szállítási címre vagy átvevőpontra. Átvevőponton történő termékátadás esetén a vételárat szállítási költség ugyanúgy terheli, mint saját címre történő kiszállítás esetén, ezek költsége a weboldalon megjelenik.

Házhozszállítás

A kiszállítás onnantól kezdődik, hogy megkaptad a „Rendelésed elküldve” e-mailt.

Fontos: A futár a csomag feladását követő 1-2 munkanapon belül 8:00-17:00 között szállít az általad megadott címre. Kérlek, hogy olyan szállítási címet jelölj meg a megrendelésnél, ahol napközben is elérhető vagy (pl.: munkahelyed).

A biztonság kedvéért a vásárlás során elkérjük a mobilszámod, hogyha kézbesítés közben szükség lenne rá, a futárszolgálat felvehesse Veled a kapcsolatot.

Ha esetleg közbejött valami és nem vagy a megadott címen, amikor viszik a csomagod, nem történik semmi baj. A Sprinter futár minden csomagot kétszer próbál kézbesíteni, függetlenül a fizetés módjától.

Ha valami oknál fogva nem sikerült kézbesíteni a csomagodat, a kiszállítási értesítőt követő munkanapon a csomagazonosító szám segítségével Te is érdeklődhetsz a csomagod állapotáról a Sprinter Ügyfélszolgálatán.

A Sprinter ügyfélszolgálat a +36 1 347 3000-es telefonszámon érhető el munkanapokon 8:00-17:00 között. A csomagküldő szolgálat részletes szállítási feltételeit az alábbi weblapon is elérheted: www.sprinter.hu

Külföldre szállítás: Külföldre történő szállítást jelenleg nem vállalunk. De ha szeretnéd, hogy ezen változtassunk, akkor kérlek jelezd a hello@masszazsgyertya.hu e-mail címen, és átgondoljuk, hogy járhatnánk a kedvedben. 🙂

Csomagátvétel Pick Pack Pont-on

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 240 településén megtalálható több mint 700 átvevőpontjának valamelyikébe, ahol személyesen is átveheted a megrendelt csomagod. Ezek közül egy biztosan neked is útba esik! Itt megkeresheted a legkényelmesebbet: teljes boltlista.

A Relay üzleteket a közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKK, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az INMEDIO, PLAYERSROOM, PlayMax, SPORTFACTORY üzleteket bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatod meg, míg a MOL, OMV, Avia és Avanti benzinkutak az autósok számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt masszázsgyertyák Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezéséről üzenetben értesítést kapsz, melyet követően csomagod már akár azonnal átveheted. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.
Pontos nyitva tartási adatokat a boltlistában találsz.

Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)  valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel  jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott  veszi át, úgy az átvevő adatait az átvételkor rögzítik.

Kiszállítási díjak

Házhozszállítás futárral: 990 Ft
Pick Pack Ponton történő átvétel: 590 Ft
15 000 Ft feletti vásárlás esetén INGYEN VAN A KISZÁLLÍTÁS.

 

100% Boldogság Garancia

Biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogod, bármelyik masszázsgyertyát is választod, így mindegyikre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha mégse leszel vele boldog, akkor egyszerűen küldd vissza nekünk a rendelésedtől számított 30 napon belül, és kicseréljük egy másikra vagy visszakapod a teljes árát. Mindössze add meg a rendelésazonosítód vagy az e-mail címed, amiről a rendelést leadtad, és a számlaszámod ahova visszautalhatjuk a pénzed. A VISSZAKÜLDÉS postaköltségét kivéve, a teljes vételárat megtérítem.

Fontos: Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a masszázsgyertyákra vállalunk, melyeket közvetlenül a masszazsgyertya.hu-n vásároltál. Amennyiben máshol jutottál a termékeimhez, úgy a garanciát nem érvényesítheted. Köszönjük a megértésed.

Semmi rizkója nincs tehát a vásárlásnak, nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a masszázsgyertyák nyújtotta élményt és jótékony hatását.

Kattints ide a vásárláshoz→