Egy dolgot kell jól csinálni - masszázsgyertyát

Masszázsgyertyát készítünk. Ennyi. Semmi mást. Nincsenek zavaró tényezők. Semmi, ami elvonná a figyelmünket. Nem csapjuk be magunkat azzal, hogy mindenben jók lehetünk. Nem próbáljuk meghódítani az egész világot. De mindent megteszünk, hogy meghódítsuk ezt a picike részét.

Szóval minden nap felkelünk és azon vagyunk, hogy saját kezűleg elkészítsük Neked a legjobb masszázsgyertyát. A lehető legjobb, szuperértékes alapanyagokkal. Óriási odafigyeléssel és szeretettel. Majd hagyjuk, hogy a végeredményt már Te élvezd. 🙂

Nagy elégedettséggel szolgál, ha valamit jól csinál az ember, olyan minőségben amiről tudja, hogy mindig állni fogja a próbát. Ebből látszik, hogy minden egyes részletbe fektetett kemény munka és megszállottság megérte a fáradozást. Ez a mi jutalmunk. Ez az amiért ragaszkodunk hozzá, hogy csak masszázsgyertyát készítsünk.

DIÉTA ÉS FITNESZ MAGAZIN - Barilent masszázsgyertya

Kremmánia - Barilent masszázsgyertya

FANNY MAGAZIN - Barilent masszázsgyertya

Szepsegnaplo - Barilent masszázsgyertya

100% Natúrkozmetikum

A masszázsgyertya egy olyan gyertya, ami ha hiszed, ha nem… egy natúrkozmetikum… amely csak és kizárólag olyan természetes összetevőket tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek a bőröd mindennapi ápolásához.

Mindannyian tudjuk, hogy a bőröd ápolása fontos. De mégis miért tennéd ezt átlagos módon?

Barilent masszázsgyertya egyszerű, gyors és élvezetesA Barilent masszázsgyertya attól igazán különleges, hogy szójaviasz tartalmának köszönhetően olvadáspontja alacsony, így meleg tapintású (nem forró!), jól kenhető masszázsolajjá olvad, ami masszírozás hatására néhány percen belül tökéletesen beszívódik a bőrödbe.

Egyszerűen csak gyújtsd meg a gyertyát, várj néhány percet és már élvezheted is. A kellemesen meleg olaj finoman nyugtatja a bőröd, puhítja és javítja hidratáltságát, gazdag aroma jegyeit hagyva maga után. Mmm... 🙂

100% Környezetbarát

Barilent masszázsgyertya környezetbarát kozmetikumSzerintünk nem csak az fontos, hogy amit magunkra kenünk az a bőrünkre ne legyen káros.

Az is ugyanolyan fontos, hogy a csomagolóanyag, amibe a kozmetikumot tesszük a környezetre nézve ne legyen káros!

Nem véletlen tehát, hogy az összes masszázsgyertyát olyan fém tégelybe tesszük, ami 100%-ban újrahasznosítható. Sőt... És lehet, hogy ilyenről még nem is hallottál - örökké újrahasznosítható! Újra és újra, minőségromlás nélkül. 

Azt még nem is említettük, hogy a pamutból készült kanócnak köszönhetően egyáltalán nem szennyezik a légkört.

0% Rizikó

Barilent masszázsgyertya semmi rizikóAzt szeretnénk, ha a masszázsgyertya használatának minden percét élveznéd.

És legyünk őszinték - szeretnénk, hogy rendszeresen visszatérj újabbakért, és minden barátnődnek a Barilentről mesélj.

Csak olyan masszázsgyertyát árulunk, amit imádunk és mi magunk is használunk. MI úgy gondoljuk, hogy egytől-egyig nagyszerűek, persze mindenkinek eltérő az ízlése, és mi ebben vadul hiszünk.

Szóval, ha nem vagy 100%-ig boldog azzal, amit rendeltél tőlünk, akkor visszaküldheted cserére vagy a teljes vételár visszatérítésére - te választasz.

Semmi rizikó!

Óvatosan... függőséget okoz

A masszázsgyertya hangulatos fénye és természetes, többnyire bio alapanyagai - a pompás sheavaj, szójaviasz, organikus olajok és illóolajok - együttes hatásának köszönhetően nyugodtnak és ellazultnak fogod érezni magad.

Gyújtsd meg és lépj ki egy kis időre a mindennapok forgatagából!
Egyedül vagy párosan, megosztod vagy sem, csak rajtad áll.

Egy dologra azért felhívnánk a figyelmed: ezek a gyertyák függőséget okoznak - Ha egyszer kipróbáltad, hamarosan könyörögni fogsz egy újabbért!